Echt Gebeurd in de Bilt!

‘Echt gebeurd’ verhalen.

Eén keer in de maand worden er naar aanleiding van een thema echt gebeurde, bijzondere of grappige verhalen verteld. Ook wordt er iedere maand uit een puberdagboek voor gelezen. Thema’s zijn bijvoorbeeld: Een nieuw begin, broers en zussen, macht , aan tafel, gevangen, voor het geld, muziek etc. Het weeshuis van de Kunst mag dit nu in de Bilt organiseren.

Wees uitgenodigd jouw verhaal te komen vertellen!

 

 

 

 

De cursus Oerverhalen, vertellen en luisteren

.

Hou je van verhalen? Ernaar luisteren en vertellen en wil je daar meer mee doen? In deze training gaan we aan de slag met oerverhalen en de 7 thema’s die deze bevatten. Je oefent met het vertellen van een bestaand verhaal of een gedicht.  Ook ontdek je wat je zelf allemaal te vertellen hebt.

Tijdens deze training ervaar je welke verhalen je aanspreken en oefen je met aandachtig luisteren en vertellen. Je gaat verhalen als een film voor je zien of je merkt hoe woorden betekenis krijgen. Je ontdekt ook hoe jij dit zelf teweeg kan brengen. Iedereen heeft iets te vertellen.

We werken met vertel- en theater oefeningen die je creativiteit stimuleren en de verbinding met elkaar vergroten. Aan het einde van de training nodigen wij je uit om je mooiste, kwetsbaarste of krachtigste verhaal te vertellen op het Echt Gebeurd podium in van het Weeshuis van de Kunst in de Bilt.

aanmelden op : info@hetweeshuisvandekunst.nl

Presentatie: Petra Muns of Pauline Wijnen            

Zie ook onderstaande link naar Echt gebeurd in Amsterdam