Agenda

 

 Beste Weeshuis bezoeker,

 

 

In het weekend van 13 en 14 april was de eerste succesvolle editie van Muziektheaterfestival HiStories in gemeente De Bilt.

HiStories interview in het AD

Vijf locaties, KNMI, Houdringe, Inventum, De Bunker en Sluishoef

Vijf verhalen verteld door dansers, muzikanten en theatermakers!

Iedere plek heeft een verhaal, een verhaal over een belangrijk moment in de geschiedenis of een verhaal over de geschiedenis zelf.

In HiStories worden op ‘vergeten’ plekken in de gemeente de historische verhalen weer door theater, muziek, vertellers en kunst tot leven gebracht. Op de plaats zelf wordt het verhaal verbeeld door verschillende kunstdisciplines.

Kunst en genoegen, Helene Kalisvaart, Bart van Gerwen, jongerentheatergroep Kunstenhuis, Lichtruim Big Band,WVT Dansgroep,trio Las Musicas, koor Valsch en Gemeen, Theatergroep Démasqué en theatergroep Pionier,

 

Volgend jaar organiseren wij de tweede editie van Muziektheaterfestival HiStories 2020!!

 

 

Vrijdag september Echt gebeurd Verhalen 

Inloop 20.00 Aanvang 20.30 uur

Thema Oorlog en vrede

Bibliotheek Idea Bilthoven Planetenplein 2 Bilthoven

Wij zijn erg blij dat de Echt gebeurd verhalen een podium hebben gevonden bij Bibliotheek Idea in Bilthoven. Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie,bijzondere, onroerende of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt.

En dan…

Iedere maandagavond Zingen!

Inloop 19.30 uur Aanvang 20.00 uur

Het buurtkoor is al 4 jaar het koor waar je vooral voor je plezier kunt komen zingen. Van pop tot klassiek, van Afrikaans tot Russisch.. Ontspannen zingen onder leiding van Bart van Gerwen

Wil je een keer meezingen om te kijken of het iets voor je is? Kom gewoon een keer langs!

Regenboogschool Lichtruim Planetenplein 2

 

Zou jij iets voor ons willen doen?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe locatie voor het Weshuis van de kunst om theater en muziekoptredens en andere culturele evenementen te kunen organiseren. Weet je een beschikbare locatie? Laat het ons weten!

Het zou veel beteken als je ons kunt laten weten wat het Weeshuis van de Kunst voor jou en de buurt betekent (heeft) of wat je hebt ervaren op een van onze avonden?

En waarom gemeente De Bilt écht niet zonder Weeshuis van de Kunst kan?

Jouw steun helpt ons weer aan een nieuwe plek!

bel of mail ons dan..  info@hetweeshuisvandekunst.nl of bel 06 26 160 350